ISKRA DENT

Zdravljenje zob

Zdravljenje
zob

Zobne zalivke – plombe
Na zobeh odstranimo karies in neustrezne zalivke zamenjamo z novimi. Zalivke lahko z belimi kompozitnimi materiali izdelamo direktno (inlay) ali indirektno (onlay). Onlay zalivko iz keramike ali kompozitnega materiala zobni tehnik izdela na podlagi odtisa. Postopek je zato nekaj daljši, zalivke pa so nekoliko bolj obstojne

Koreninsko zdravljenje – endodontija
Zobe, ki so avitalni oziroma neustrezno zdravljeni in pacientu povzročajo težave, ustrezno endodontsko zdravimo. Ponujamo tudi najvišji nivo zdravljenja zob z mikroskopom in ustreznimi pripadajočimi aparaturami in materiali.

Endodontija z mikroskopom

Pri nas specialist endodontije oz. zdravljenja zob, le to napravi s pomočjo mikroskopa, ki mu omogoča odličen vpogled v še tako zapleten kanalski sistem zoba. Posledično je statistično potrjeno takšno zdravljenje uspešnejše kot endodontija brez mikroskopa. Prognoza takšnih zob je boljša, saj taki zobje preživijo dlje.

Iskra Dent

V naši ordinaciji opravljamo vse zobozdravstvene storitve – od preventivnih pregledov do najzahtevnejših posegov oralne kirurgije in implantologije.

Delovni čas

Ponedeljek – Petek: 8:00 – 19:00
Sob/Ned/Prazniki: Zaprto

V času delovnika nas lahko pokličete na telefonsko številko: +386 (0)1 50 53 371

ali pa nam pošljite vaše sporočilo po elektronski pošti: info@iskradent.si