ISKRA DENT

Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo

V sklop estetskega zobozdravstva spadajo že omenjene zobne luske, visoko estetske zobne prevleke oz. krone ter mostički. Uporabljamo polno porcelanske in cirkonij porcelanske materiale in sodelujemo z najboljšimi zobnimi tehniki.

Zobne Luske

Visoko estetske zobne luske imajo predvsem namen polepšati nasmeh. So iz polnega porcelana in so tako lepo napravljene, da izgledajo kot naravni zobje.

Zobne prevleke alikrone in mostički

Napravljeni so iz polno porcelanskih tehnik, izredno naravnega videza. Običajno v transkaninem predelu(bolj zadaj) uporabljamo cirkonij porcelanske tehnike, ker je poleg lepega videza pomembna tudi odpornost proti velikim žvečnim silam. V interkaninem predelu(spredaj) uporabljemo predvsem polno porcelanske konstrukcije, ki so brezkompromisno lepega in naravnega videza.

Inlay inOnlay

To so kot estetske delne prevleke oz. obsežne plombe, ki ji napravimo s pomočjo zobnega tehnika. Narejeni so iz polnega porcelana ali nekoliko mehkejšega kompozita.

Iskra Dent

V naši ordinaciji opravljamo vse zobozdravstvene storitve – od preventivnih pregledov do najzahtevnejših posegov oralne kirurgije in implantologije.

Lahko nas pokličete v času delovnika na telefonsko številko: 00 386 (0)1 50 53 371

Med delovnikom: Pon – Pet 8am – 7pm, ali nam pošljite vaše sporočilo po elektronski pošti na naslov: info@iskradent.si