Welcome to Dentalia! You can place widgets here.

OSEBJE

lovro
ata

Osebje

Zobozdravstvena in oralno kirurška ordinacija Iskradent je ordinacija s tradicijo, saj uspešno deluje že več kot 30 let. Znanje, ki se v naši ordinaciji akumulira že drugo generacijo, vsi zaposleni redno nadgrajujejo z izobraževanji doma in v tujini, pa tudi z dodatnimi specializacijami.

Lovro Iskra, dr. dent. med., specialist oralne kirurgije.

Za zobozdravstvo ga je navdušil oče Darko, prav tako zobozdravnik. Navdušenje se ni ustavilo pri dentalni medicini, saj se je po študiju specializiral za oralno kirurgijo na kliničnem odseku za maksilofacialno kirurgijo UKC Ljubljana. Danes je specialist z več kot 15 leti izkušenj na področju implantologije in oralne kirurgije ter zobne in implantološke protetike. Je opinion leader za Slovenijo za Neodent implantate, ki so del Straumann Group implantatne skupine, ki je največji proizvajalec implantatov na svetu. Straumann Group predstavlja kar 25% vse implantatne proizvodnje na svetu. Po svetu tudi predava o svojih bogatih izkušnjah na nivoju  oralne kirurgije in implantologije.

Darko Iskra, dr. stom.

Njegova prva službovanja so bila v zdravstvenih domovih po Sloveniji. Od leta 1985 do leta 1994 je delal v Avstriji, leta 1994 pa se je vrnil v Slovenijo in v Ljubljani odprl zasebno zobozdravstveno ambulanto. Leta 2014 je po 40 letih odšel v pokoj, še vedno pa se udeležuje strokovnih internih konzilijev in s svojim znanjem ter izkušnjami veliko pripomore k visokemu strokovnemu nivoju ordinacije.

120 Dental Street

San Francisco, CA 94111

800-555-DENTIST

Call us today!

Opening Hours

Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Appointment Booking

example@email.com